Η ομάδα μας εύχεται σε όλους, επίσημα πλέον, καλή χρονιά!
Στην αυγή του νέου έτους και αναλογιζόμενοι τη χρονιά που πέρασε καθώς και αυτή που έρχεται, εμείς οι «Animartists», μια διαφορετική, ποικιλόμορφη και ετερόκλητη παρέα με αγάπη για την ψυχολογία, το πολιτισμό και τον άνθρωπο καταθέτουμε από καρδιάς το «υλικό» μας όπως και τις θερμότερες ευχές μας για ένα νέο, φωτεινό και πιο συνειδητό κόσμο…


Πρεμ Άντρι (Γεώργιος Φραγκάκης)
Κλινικός Ψυχολόγος / Δημιουργός του Animartists

“Αυτές οι μέρες είναι για μένα μέρες βαθιάς ανασκόπησης. Η χρονιά πέρασε και άφησε πίσω τα σημάδια της. Αυτά τα σημάδια είναι πολύτιμα. Ας νιώσουμε ευγνωμοσύνη για όλους και για όλα αυτά τα μικρά αυτονόητα και μη, τα απλά και τα καθημερινά που ζήσαμε. Μας εξοπλίζουν με δύναμη, μας αλλάζουν και μας ωριμάζουν για να μπορούμε να δεχόμαστε τα πάντα με υπομονή και ψυχραιμία. Η κάθε χρονιά είναι μοναδική και εμείς κρατάμε αυτά που αντέχουμε, αυτά που μας είναι πολύτιμα. Οι χρονιές που έρχονται και φεύγουν είναι οι στιγμές μας, οι άνθρωποί μας, η ψυχή μας ολόκληρη. Εύχομαι σε όλους μας να αποτιμήσουμε θετικά τα δύσκολα και τα εύκολα που περάσαμε, να κρατήσουμε τα χρήσιμα και να νιώσουμε πιο δυνατοί για να ζήσουμε με πάθος τα καινούργια που έρχονται. Σας ευχαριστούμε και φέτος που μας στηρίξατε με την αγάπη σας. Που μέσα από τα άρθρα των συντακτών μας επικοινωνήσαμε και ελπίζουμε να σας δώσαμε αυτά που στην ψυχή μας επιθυμούσαμε. Η νέα χρονιά θα φέρει νέες προκλήσεις και εκπλήξεις και ελπίζουμε να τις μοιραστούμε άλλη μια χρονιά μαζί σας. Να είστε όλοι καλά, με δύναμη και ψυχραιμία, με προσμονή και ελπίδα. Καλή χρονιά να έρθει!”

Αρχοντούλα Αγγελετάκη
Υπεύθυνη Εσωτερικής Επικοινωνίας

“Αγάπη και θάρρος! Η δική μου ευχή είναι να έχουμε αγάπη για όλους όσους συναντάμε, για όλα όσα κάνουμε, για όλα όσα είμαστε -ή και δεν είμαστε-, αλλά και θάρρος ώστε να εμπιστευόμαστε τις δυνάμεις μας και να διεκδικούμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.”

Χριστίνα Ζερδεβά
Social Media Specialist του Animartists

“…νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έζησα τούτη τη χρονιά, τα μικρά και τα καθημερινά, τα δύσκολα ή τα εύκολα, που δεν μου στέρησαν την υγεία, τη διαύγεια και τη θέληση να ζω με πάθος τη κάθε μου στιγμή. Ξεφύλλισα με ενδιαφέρον τις σελίδες της χρονιάς μου, άλλες τις προσπέρασα στα γρήγορα, άλλες τις άφησα αδιάβαστες γιατί κατάλαβα εγκαίρως ότι δεν άξιζαν τον κόπο, άλλες τις χάρηκα σαν παιδί και άλλες τις κράτησα παράμερα μέσα μου γιατί σίγουρα θα μου φανούν χρήσιμες στο δρόμο. Εύχομαι σε όλους μας, οι νέες προκλήσεις της χρονιάς που έρχεται να μας δώσουν τη δύναμη εκείνη για να αναμετρηθούμε μέσα μας και για να κάνουμε σωστές επιλογές που θα μας βοθήσουν να εξελιχθούμε. Ευχές πολλές, δύναμη και καλή χρονιά…”

Ανδριάνα Νιλολούλια
Υπεύθυνη Εξωτερικής Επικοινωνίας

“Ευχή μου για το 2018 να φύγει αφήνοντας πίσω πολύτιμες αναμνήσεις, γνώσεις και εμπειρίες. Ευχή μου για το 2019 να γίνουν εργαλεία στα χέρια μας για να τις αξιοποιήσουμε οικοδομώντας την πολύ προσωπική μας σκάλα που πάει όλο και πιο ψηλά. Καλή χρονιά, συνειδητές επιλογές και καλά ξεκινήματα !”

Βασίλης Σκανδάλης
HR Recruiter Animartists

“Εύχομαι το νέο έτος να φέρει σε όλους μας μεγαλύτερη σοφία και γαλήνη. Προσωπικά η προσδοκία μου από την ερχόμενη χρονιά είναι να καταλάβω περισσότερο τον εαυτό μου και τις ανάγκες του. Θα ήθελα να ευχηθώ στα καινούργια μέλη της ομάδας του περιοδικού να έχουν μια όμορφη και δημιουργική χρονιά με έμπνευση, υλικό για σκέψη, εμβάθυνση με τον εαυτό και αυτοπραγμάτωση!”

Μαρία Τερζοπούλου
Αρχισυντάκτρια Animartists

“Ευχές για μία πορεία μέσα στο χρόνο που θα είναι συνειδητή, ανοιχτή σε νέες εμπειρίες και κόσμους, με στόχους – με όνειρα, με δρόμους που σμιλεύονται μία μέρα τη φορά προς αυτούς. Άνοιγμα στη ζωή εύχομαι! Kαλά ξεκινήματα!”

Άννα Ζανιδάκη
Συντάκτρια

“Η αληθινή ευτυχία δεν κρύβεται στα χρήματα και στον οικονομικό πλούτο, μα στους θησαυρούς αξιών. Να κουβαλάμε μέσα μας και να θέλουμε να τους αποθέσουμε…παρακαταθήκη στους νεότερους και τους πιο ενδεδειγμένα αληθινούς φύλακες αγγέλους μας, να ζήσουμε μαζί τους και εκείνοι μέσα από εμάς.”

Γεωργία Κιζιρίδου
Συντάκτρια

«Αυτή τη χρονιά εύχομαι ολόψυχα να γίνουν όλα τα όνειρα πραγματικότητα… Το 2019 ας είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης… Και να μην ξεχνάτε πως μόνο όταν μοιράζεσαι υπάρχεις πραγματικά και ουσιαστικά…»

Μένη Κουτσοσίμου
Συντάκτρια

“Μια φορά κι ένα Μπορώ… αυτό σας ευχόμαστε για τη Χρονιά που έρχεται. Το 2019 να φέρει Όσα θέλω κι Αυτά που μπορώ… ”

Μαρία Κουσαντάκη
Επιμελήτρια

“Εύχομαι το νέο έτος να σηματοδοτεί για τον καθένα ό,τι εκείνος ονειρεύεται και επιθυμεί. Να αποτελέσει αφορμή αλλαγής, επαφής, αποδοχής, αγκαλιάς τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό του. Καλή χρονιά, γεμάτη με συναίσθημα, χρώμα, αλήθεια, γαλήνη και ισορροπία!”

Μαρία Μαθιουδάκη
Συντάκτρια

“Εύχομαι το 2019 να είναι γεμάτο από την ζεστασιά που προσφέρει η σύνδεση μας με τους άλλους, αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Εύχομαι ακόμη να μην ξεχνάμε να φροντίζουμε το παιδί που έχουμε μέσα μας, καθώς και τη μαγεία που κρύβει μέσα του το μοίρασμα. Κατά τη διάρκεια αυτού του καινούργιου κεφαλαίου να μη φοβόμαστε να είμαστε αλλιώτικοι. Ας έχουμε ως ασπίδα αυτού του άλλου κόσμου, του δικού μας κόσμου, τη διαφορετικότητα, την εμπιστοσύνη, την αγάπη και το όνειρο”

Δημήτρης Σούκουλης
Συντάκτης

“Αυτή τη χρονιά, η δική μου ευχή, είναι μια ευχή της τελείας. Το τέλος της ιστορίας που ασθμαίνει, του παραμυθιού που κούρασε, του δίστρατου που μπέρδεψε, του παράλληλου άτεμνου δρόμου που δεν οδήγησε σε μια συνάντηση. Ευχή της τελείας και της παύλας. Να ανοίξουμε όχι έναν, αλλά πολλούς δρόμους για το μετά.”

Μαρία Σουρτζή
Επιμελήτρια

“Καλή χρονιά σε όλους! Το 2019 εύχομαι να καταφέρουμε να κάνουμε τις ευχές, τις επιθυμίες και τους στόχους μας πραγματικότητα, με ανθρώπους γύρω μας που αγαπάμε και μας αγαπούν, αυτοί είναι η δύναμή μας. Υγεία, αγάπη και τύχη σε όλους.”

 

Στην αυγή λοιπόν αυτού του νέου ξεκινήματος…“We’re feeling good”!