Το 2018 επιφύλασσε για το Animartists μία ακόμη ευκαιρία εξέλιξης, καθώς επισφραγίστηκε η συνεργασία του περιοδικού μας με τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “Μεταδεύτερο”. Το 2019 θα μας βρει στο studio του σταθμού, όπου θα διαγράψουμε τα πρώτα βήματα στη ραδιοφωνική μας πορεία.

Συνοδοιπόροι και αρωγοί μας οι άνθρωποι που διαδραμάτισαν, διαχρονικά, καταλυτικό ρόλο στο ραδιοφωνικό γίγνεσθαι του τόπου μέσα από το Δεύτερο και το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και οι οποίοι από το 2013 αφοσιώνονται καθημερινά στη λειτουργία του διαδικτυακού σταθμού “Μεταδεύτερο”. Το Animartists θα συμμετέχει στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του σταθμού με μονόωρες εκπομπές επιστημονικού και πολιτισμικού χαρακτήρα και, κυρίως, με τη βοήθεια όλων των συνεργατών του, που τα τελευταία χρόνια του δίνουν ζωή. Από το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στις 15:00 – 16:00 εκπέμπουμε από το πατάρι του Music Corner και μέσα από την ιστοσελίδα του Μεταδεύτερου.

Στη νέα αυτή περίοδο που εισάγεται το περιοδικό, η επιστημονική κατάρτιση, η δημιουργικότητα, και, προπάντων, ο ενθουσιασμός μας θα διαμορφώσουν τη ραδιοφωνική του υπόσταση. Σας προσκαλούμε όλους να το κάνουμε παρέα.

Επικοινωνία:

H ιστοσελίδα www.metadeftero.gr.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στη διεύθυνση metadeftero@gmail.com,

Mέσω facebook από τη σελίδα www.facebook.com/metadeftero,

Μέσω twitter από τη σελίδα www.twitter.com/Metadeftero ,

ή να περάσετε μια βόλτα από το δισκοπωλείο Musiccorner, Πανεπιστημίου 56 και Εμμ. Μπενάκη, στο πατάρι του οποίου στεγάζονται.