Τον Απρίλιο του 2019 το Animartists ξεκινά τη συνεργασία του ως χορηγός επικοινωνίας με το TEDxPanteionUniversity ενόψει του 4ου κατά σειρά main event του, με τίτλο «The Age of Smupid».

Τι σημαίνει TEDxPanteionUniversity;

Τον Νοέμβριο του 2014 μια παρέα φοιτητών του Παντείου Πανεπιστημίου συνειδητοποίησε αυθόρμητα την ανάγκη να συγκροτηθεί ένας οργανισμός με κοινωνικό ορίζοντα. Καθώς δεν υπήρχε άλλο TEDx με τέτοια κατεύθυνση, το TEDxPanteionUniversity έγινε το πρώτο. Το TEDxPanteionUniversity, λοιπόν, είναι ένας TED οργανισμός με κοινωνικό προσανατολισμό, ο οποίος, μέσω των διοργανώσεών του, προσπαθεί να προωθήσει ιδέες που αξίζει να διαδοθούν και να γίνουν πράξη, αλλά και να εμπνεύσει. Επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει, να επηρεάσει κοινωνικά και να παρακινήσει τους νέους ώστε να κάνουν οι ίδιοι το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας κοινωνίας όπως την οραματίζονται.

Από την πρώτη στιγμή, βασικός μας στόχος είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής όλων, για αυτό και σε κάθε event η είσοδος είναι δωρεάν. Παράλληλα, προσπαθούμε κάθε χρόνο να φτάσουμε όλο και πιο κοντά στην πλήρη προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία. Πάντοτε προσδοκούμε και επιδιώκουμε το TEDxPanteionUniversity να αποτελεί safe space για κάθε διαφορετική προσωπικότητα, έκφραση και ιδέα, χωρίς διακρίσεις και κατακρίσεις.

Η ομάδα του TEDxPanteionUniversity επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Μουσείο Μπενάκη, για να παρουσιάσει το τέταρτο κατά σειρά main event του με τίτλο “The Age of Smupid”, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019. Διατηρώντας τον κοινωνικό του χαρακτήρα, το φετινό event στοχεύει στην ανάδειξη της θέσης του σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος δεν έχει υπάρξει πιο «έξυπνος» και ταυτόχρονα πιο «χαζός» από ποτέ. Βάσει αυτής της σκέψης προκύπτει και ο όρος “Smupid”, από το συνδυασμό των λέξεων smart και stupid. Ο όρος αυτός θα αποτελέσει την αφετηρία για μία σειρά ομιλιών και performances ανθρώπων, που εκλαμβάνοντάς τον ο καθένας ξεχωριστά από τη δική του οπτική και προσεγγίζοντας τον σύμφωνα με τον δικό του χαρακτήρα και εμπειρίες, έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, αλλά και να προβληματίσουν το κοινό.

Το event απευθύνεται σε κοινό της τάξεως των 600 ατόμων και καθώς το TEDxPanteionUniversity αποτελεί το μόνο TEDx στην Ελλάδα με κοινωνικό χαρακτήρα, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, γίνεται προσπάθεια για την εξασφάλιση πλήρους προσβασιμότητας και παρέχεται δωρεάν είσοδος με ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίου, στηρίζοντας παράλληλα άλλους κοινωφελής οργανισμούς ή και κοινωνικές δράσεις.

Μείνετε συντονισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του TEDxPanteionUniversity για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις, το περιεχόμενο της φετινής κύριας εκδήλωσης και το πώς να κάνετε κράτηση εισιτηρίων.

Επικοινωνία: