Το Σάββατο, 6/03/2021, συντονιζόμαστε στο www.metadeftero.gr και αφήνουμε το σώμα μας και το μυαλό μας να χαθεί  στις μουσικές  κάποιου ασφυκτικά γεμάτου με ζωή μπαρ.

Καθώς το πρώτο πρωινό Σαββάτου για τον  Μάρτιο έρχεται, εμείς  προσμένουμε το βράδυ εκείνο που το αγαπημένο μας  μπαρ θα πλημμυρίσει με το άρωμα των δικών μας και των άλλων και  η μπάρα θα γεμίζει με παραγγελίες φίλων, συνεργατών, ερωτευμένων, ανθρώπων που γνωρίστηκαν εκείνη την στιγμή ή που το κοντερ τους έχει καταγράψεις χρόνια κοινής πορείας, ανθρώπων μοναχικών. Όλοι εμείς, μετά από καιρό, όταν νυχτώνει, θα βρεθούμε ξανά , λαχταρώντας να στριμωχτούμε, να αφεθούμε στους ήχους  μας, στις γεύσεις  μας, σε αυτή την αίσθηση του οικείου.

Η λίστα αυτή δημιουργήθηκε σε μια προσπάθεια αναβίωσης της αίσθησης που αφήνει ένα γλυκό ξενύχτι  – όχι από εκείνα που νοιώθεις ότι το πιόμα είναι σαν να σε έχει τραβήξει έξω από το σώμα σου. Εγώ μιλώ για τα ξενύχτια εκείνα που φεύγεις  μεθυσμένος από τις συνθέσεις και τις συνδέσεις ∙ για τα άσβεστα ξενύχτια που σκάνε σαν πυροτέχνημα μέσα σου κάθε φορά που κάτι, κάπως τα αναμοχλεύει.  Aπαλά, «ευγενικά» και πικάντικα, ακριβώς όπως ένα καλό ιρλανδέζικο ουίσκι.

Animartists

Προετοιμασία εκπομπής και επεξεργασία ήχου: Mαρία Μαθιουδάκη

Eικόνα: “Nouveauχ Riches” by Lara Zankoul