ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Το Animartists αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλλον συνεργασίας, δημιουργίας και διεύρυνσης. Κύριο μέλημα του περιοδικού, μέσα από την προσωπική αναγνώριση και ομαδικότητα, αποτελεί η παρακίνηση των μελών ώστε να “ξεδιπλώνουν” τα ταλέντα τους, αλλά και η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν υπερβάσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Εκτός από την αρθογραφία, τα μέλη διοργανώνουν ομαδικές συναντήσεις στις οποίες εμπεριέχονται ομάδες κοινότητας, ομάδες συνάντησης (encounter) καθώς και ανοιχτοί διάλογοι όπου δίνεται χώρος στον επαναπροσδιορισμό των ατομικών και των ομαδικών στόχων για την αμφότερη  ανάπτυξη. Επίσης, η εβδομαδιαία ραδιοφωνική μας εκπομπή είναι ανοιχτή προς όλα τα μέλη αν επιθυμούν να παρερευθούν και να συζητήσουν για τις θεματολογίες που τους απασχολούν καθώς και για τα άρθρα τους.

Σας ενθαρρύνουμε να μελετήσετε τα χαρακτηριστικά που επιθυμούμε να διαθέτουν τα μέλη – συνεργάτες μας ανάλογα με τη θέση που επιλέγουν στην ομάδα μας, τα οποία θα βρείτε στις σχετικές υπό – ενότητες στο menu της σελίδας μας. Εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας παρακαλούμε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα με ένα δείγμα της δουλειάς σας στο animartistsmag@gmail.com