ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 

Αττικός Σύλλογος Ψυχικής Υγείας – Συνοδοιπόρος

Τον Ιανουάριο του 2020 το Animartists ξεκινάει συνεργασία με τον Αττικό Σύλλογο Ψυχικής Υγείας – Συνοδοιπόρο. Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που απαρτίζεται κυρίως από άτομα που ασχολούνται με την ψυχική υγεία και σκοπό έχει  την πρόληψη, πρώιμη διάγνωση και θεραπεία όλων των ψυχικών δυσφοριών και διαταραχών. Ο σύλλογος δραστηριοποιείται σε όλη την Αττική εφόσον τα μέλη του παρέχουν τις υπηρεσίες τους από τα ιδιωτικά τους γραφεία για τους σκοπούς του συλλόγου.

 

Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Προσωποκεντρικής & Βιωματικής Προσέγγισης

Τον Ιούνιο του 2019 το Animartists ξεκινά τη συνεργασία του με την Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Προσωποκεντρικής και Βιωματικής Προσέγγισης (ΠΕΕΠΒΙΠ) της οποίας ο δημιουργός του περιοδικού Γεώργιος Φραγκάκης είναι ιδρυτικό μέλος καθώς και μέλος του ΔΣ. Ποιο συγκεκριμένα, με τον όρο Επαγγελματίες Προσωποκεντρικής και Βιωματικής Προσέγγισης νοούνται τα πρόσωπα τα οποία έχουν εκπαιδευτεί στην Προσωποκεντρική και Βιωματική Προσέγγιση για να την ασκήσουν σε κλάδους της Ιατρικής, Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπείας, Συμβουλευτικής, Κοινωνικής Εργασίας, Διδασκαλίας, Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Εκπαίδευσης, Καθοδήγησης, καθώς και σε παραπλήσιους κλάδους των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών.

TEDxPanteionUniversity

Τον Απρίλιο του 2019 το Animartists ξεκινά τη συνεργασία του ως χορηγός επικοινωνίας με το TEDxPanteionUniversity ενόψει του 4ου κατά σειρά main event του, με τίτλο «The Age of Smupid», η εποχή του σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος είναι πιο ‘έξυπνος’ και ταυτόχρονα πιο ‘χαζός’ από ποτέ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μία σειρά από ομιλίες, workshops και performances ανθρώπων που στόχο είχαν να εμπνεύσουν αλλά και να προβληματίσουν το κοινό.

 

 

Μεταδεύτερο

Τον Ιανουάριο του 2019 επισφραγίστηκε η συνεργασία του περιοδικού με τον συνεργατικό διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “Μεταδεύτερο”. Συνοδοιπόροι και αρωγοί μας, οι άνθρωποι που διαδραμάτισαν, διαχρονικά, καταλυτικό ρόλο στο ραδιοφωνικό γίγνεσθαι του τόπου μέσα από το Δεύτερο και το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και οι οποίοι από το 2013 αφοσιώνονται καθημερινά στη λειτουργία του συνεργατικού διαδικτυακού σταθμού “Μεταδεύτερο”.

Σας προσκαλούμε να ακούσετε την εκπομπή μας κάθε Σάββατο 11:00 – 12:00 π.μ. στην οποία συμμετέχουν τα μέλη – συνεργάτες μας, καθώς είναι ευπρόσδεκτη και η συμβολή ατόμων εκτός της ομάδας του περιοδικού.

 

Active Rainbow

Τον Οκτώβριο του 2018 ξεκίνησε η συνεργασία μας με την εκπαιδευτική/ενημερωτική πλατφόρμα “Active Rainbow”.

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε το 2014 με σκοπό να ενισχύσει την ισότητα, το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και την αγάπη για όλα τα ανθρώπινα όντα, ανεξάρτητα από τη φυλή, την εθνικότητα, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ένας ακόμη συνήγορος για τον άνθρωπο, λοιπόν, στο πλευρό μας.

 

 

TEDxChania

Τον Οκτώβριο του 2015 το Animartists υπήρξε χορηγός επικοινωνίας του πρώτου TEDxChania με θέμα «Τετραγωνίζοντας τον κύκλο», στο οποίο συμμετείχαν 15 ομιλητές με στόχο να διαδώσουν ιδέες, καινοτομίες και προκλήσεις, προκαλώντας όλους εμάς να γίνουμε αρωγοί των ιδεών αυτών.