ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε το πιο δυναμικό και αξιόπιστο περιοδικό στο χώρο των ανθρωπιστικών, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών επιστημών στην Ελλάδα. Ένα πλαίσιοσημείο αναφοράς, για τους ανθρώπους που προβληματίζονται, για όσους είναι ανοιχτοί στη διεύρυνση του εαυτού τους αλλά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι. Μέσα σε μια πολυπρόσωπη κοινωνία προσπαθούμε να αναδείξουμε τα διαφορετικά της κομμάτια και τις τάσεις, έτσι ώστε να μπορέσει και εκείνη, λίγο-λίγο, να χωρέσει τα πρόσωπα που την αποτελούν, τις ιδιομορφίες και τις ανάγκες τους, οι οποίες όχι μόνο κουμπώνουν μεταξύ τους αλλά και εμπλουτίζουν τις υπόλοιπες, ειδικά την αγάπη και την ισότητα που πολλές φορές ευνουχίζονται και λοιδορούνται όταν έχουν μορφές «μη συμβατικές».

Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε ένα περιβάλλον που να συμβάλλει καταλυτικά στην ανάπτυξη των ανθρώπων, με ακλόνητη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και την προσωπικότητά τους.

Με τα άρθρα, την έρευνα και τις συνεργασίες μας, που ανανεώνονται διαρκώς, προσκαλούμε τη γνώση σε μια εποχή που αναζητά απαντήσεις χωρίς περιορισμούς.