ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ [ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ]

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Δημοσιογράφους
  • Κειμενογράφους – Δημοσιογράφους
  • Ατομα που ασχολούνται με οδοιπορικά
  • Απόφοιτοι τουριστικών επαγγελμάτων

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Για τη στήλη αυτή, αναζητούμε άτομα που αγαπούν τα ταξίδια, τη φωτογραφία και την καταγραφή ιστοριών (storytelling). Οι συντάκτες μοιράζονται με τους αναγνώστες τις εμπειρίες τους σε διάφορες περιοχές που επισκέπτονται, ενδιαφέρουσες ιστορίες που μπορεί να βίωσαν ή ακόμα και μέρη τα οποία τους έκαναν εντύπωση. Τα άρθρα οφείλουν να συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό, καλής ανάλυσης και ποιότητας.

Στόχος μας είναι τα άρθρα να είναι ομοιογενή εννοιολογικά, συγκροτημένα και με καλή διάρθρωση περιεχομένου. Το ύφος είναι ελεύθερο, ωστόσο αποφεύγουμε εκφράσεις που υποδηλώνουν προκατάληψη απέναντι σε κοινωνικές ομάδες ή συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ένα άρθρο θα θεωρείται ενδιαφέρον όταν περιλαμβάνει εκτός από τις προσωπικές εμπειρίες του συντάκτη και πληροφορίες για την περιοχή, τα εκθέματα, τους θρύλους και τις παραδόσεις οι οποίες πρέπει να καταγράφονται πάντοτε με τη χρήση των βιβλιογραφικών παραπομπών (references), σύμφωνα με το σύστημα βιβλιογραφικών αναφορών APA (American Psychological Association).

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Κάθε συντάκτης έχει τον προσωπικό του επιμελητή, ο οποίος αναλαμβάνει την εποπτεία του, την τήρηση του προγράμματος καθώς και τον έλεγχο/διόρθωση των κειμένων του. Όταν τα τελευταία είναι ολοκληρωμένα από τον συντάκτη και έτοιμα προς δημοσίευση, τότε αποστέλλονται στον/την επιμελητή/-τρια του περιοδικού, στο χρονικό πλαίσιο που έχουν ορίσει στην ομάδα επιμέλειας τους, σε ηλεκτρονική σε μορφή word (.doc) ο οποίος θα αναλάβει τη δημοσίευσή τους τόσο στην ιστοσελίδα του περιοδικού (www.animartists.com) αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram κ.α.), την προκαθορισμένη ημερομηνία.

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ MHNYMA!

Εάν σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε μαζί μας μπορείτε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μέσω e-mail και τα αρμόδια άτομα θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

mail: animartistsmag@gmail.com