ΣΥΝΤΑΚΤEΣ [ΔΟΚΙΜΙΑ]

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Σε ανθρώπους που ασχολούνται με τη λογοτεχνία (συγγραφείς, κριτικοί κειμένων, αρθρογράφους δοκιμίων)
  • Σε φοιτητές και αποφοίτους ανθρωπιστικών επιστημών (ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς,  ανθρωπολόγους, φιλολόγους κ.α.)
  • Σε μαθητές που αγαπούν τη συγγραφή και τη λογοτεχνία.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Κάθε συντάκτης έχει τον προσωπικό του επιμελητή, ο οποίος αναλαμβάνει την εποπτεία του, την τήρηση του προγράμματος καθώς και τον έλεγχο/διόρθωση των κειμένων του. Όταν τα τελευταία είναι ολοκληρωμένα από τον συντάκτη και έτοιμα προς δημοσίευση, τότε αποστέλλονται στον/την επιμελητή/-τρια του περιοδικού, στο χρονικό πλαίσιο που έχουν ορίσει στην ομάδα επιμέλειας τους, σε ηλεκτρονική σε μορφή word (.doc) ο οποίος θα αναλάβει τη δημοσίευσή τους τόσο στην ιστοσελίδα του περιοδικού (www.animartists.com) αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram κ.α.), την προκαθορισμένη ημερομηνία.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η φιλοσοφία των άρθρων της στήλης “ΔΟΚΙΜΙΑ” βασίζεται ως επί το πλείστον στην έκφραση ιδεών και αντιλήψεων για θέματα και προβλήματα της κοινωνίας, της καθημερινότητας, των σχέσεων κ. α., χωρίς όμως να δίνεται οριστική λύση για το θέμα και με λόγο όχι αφοριστικό, δογματικό και υβριστικό.

Σκοπός της στήλης αυτής είναι να προβάλλει ιδέες, πλούτο γνώσεων, ψυχολογική οξυδέρκεια, αισθητική καλλιέργεια, κριτική ικανότητα, ακρίβεια σκέψης και στοχασμό. Επίσης στοχεύει στη διάδοση και ανάδειξη δοκιμίων, μέσα από την εκφραστική χάρη και το ελεύθερο πνεύμα του συγγραφέα.

Η στήλη αυτή εκτός από δοκιμιακή αρθρογραφία μπορεί να φιλοξενήσει αφιερώματα και διηγήματα.

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ MHNYMA!

Εάν σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε μαζί μας μπορείτε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μέσω e-mail και τα αρμόδια άτομα θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

mail: animartistsmag@gmail.com