Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε πως το Συνεργατικό Περιοδικό Ψυχολογίας, Πολιτισμού και Συνειδητότητας – Animartists σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας Βρυξελλών αποτελούν επίσημους χορηγούς επικοινωνίας του 15ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Προσωποκεντρικής Ψυχοθεραπείας – PCE2022 με θέμα «Πώς μπορώ να βοηθήσω; – Μια συνεργατική διαμόρφωση και διευκόλυνση της αλλαγής» της Παγκόσμιας Ένωσης για την Προσωποκεντρική και Βιωματική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική (WAPCEPC),  το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου 2022.

Στο πλαίσιο αυτό, ο συν-δημιουργός του περιοδικού, κλινικός ψυχολόγος και συγγραφέας Πρεμ Άντρι (Γεώργιος Φραγκάκης) μαζί με τη συνεργάτιδά του, ψυχολόγο και εκπ. προσωποκεντρική ψυχοθεραπεύτρια Άρτεμι Μπλατσή, αποτελούν οργανωτικά μέλη στο πλαίσιο του συνεδρίου και επίσημους διευκολυντές των διαδικτυακών ομάδων συνάντησης. Ταυτόχρονα, στο ίδιο πλαίσιο, η ψυχολόγος και συντάκτρια του περιοδικού, Ελίνα Κατσαδούρη, θα παρουσιάσει την ποιοτική έρευνα που διεξήγαγε, με θέμα «Η θεραπευτική σχέση στην ψυχοθεραπεία από απόσταση: Η εμπειρία των ψυχοθεραπευτών». Η έρευνα έλαβε χώρα το διάστημα 2021-2022 στα πλαίσια εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας της για το ΠΜΣ «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας – Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών» στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Με σταθερή αξία το γενναιόδωρο μοίρασμα αλλά και τη φιλοσοφία του περιοδικού που είναι τόσο η ατομική όσο και η κοινή διεύρυνση, σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα του σεμιναρίου και θα χαρούμε να σας δούμε, αν όχι από κοντά, στη διαδικτυακή πλατφόρμα, και να μοιραστούμε αυτή την εσωτερική και απόλυτα λυτρωτική εμπειρία!