Άρθρο: Μένη Κουτσοσίμου
Ψυχολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
ΜΔΕ στην Κοινωνική Ψυχιατρική-Παιδοψυχιατρική
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Ιωαννίνων
Μεταδιδάκτωρ Ιατρικής Παν/μίου Ιωαννίνων στην Ποιότητα Υπηρεσιών


Ακόμη και τα ερωτικά παιχνίδια έχουν τους κανόνες τους.

Τήρησέ τους όσο μπορείς.

Αν όχι, ακόμα καλύτερα!

Game 01: Ο χρόνος γίνεται σύμμαχος, όταν τον εκμεταλλευτείτε

Αρχικά αυτό που θα συμφωνήσετε μεταξύ σας, θα είναι ένα χρονικό όριο, σας προτείνω 20-25 λεπτά. Είθισται να χρησιμοποιήσετε και ρολόι αν δεν το κοιτάτε και δεν σας αγχώνει, σε λειτουργία αφύπνισης. Αφού κοιτάζεστε, συμφωνείτε στους κανόνες με προκαταρκτικό χαρακτήρα. Όλα αργά και βασανιστικά…

Sex tip χωρίς το «κυρίως πιάτο»

Trust me Η σεξουαλική αφύπνιση δεν αργεί.

Game 02: Άναψε τη μηχανή

Καλά κατάλαβες. Όλα ξεκινούν από εδώ, από τον ελάχιστα ωφέλιμο χώρο. Η αθωότητα εκείνης της εποχής επιβάλλει να επιλέξετε ένα ασφαλές μέρος και να επιδοθείτε σε αυτοκίνητες ακολασίες. Το bonus mind game είναι να επανέλθει η λαχτάρα της πρώτης φοράς. Ακόμη κι αν πιαστείτε ή γίνετε ρόμπα στο άκουσμα της κόρνας, θα το θυμάστε για καιρό.

Sex tip το δεν ξέρω πώς γίνεται

Trust me Η ανανέωση θέλει safe flash.

Game 03: Θάρρος ή Αλήθεια;

Είναι η ευκαιρία σου να ξεπεράσεις ταμπού μέσω παιχνιδιού από τα σχολικά χρόνια. Διαλέγετε εκ περιτροπής την επιλογή «αλήθεια» – ερωτήσεις προς απάντηση – ή «θάρρος» – κάνετε ό,τι σας ανατεθεί. Βρείτε νόημα σε ό,τι σας μπλόκαρε υπό κανονικές συνθήκες να εκφραστείτε, προβάλλοντας ως μοναδικό άλλοθι τους κανόνες του παιχνιδιού.

Sex tip ναι σε όλα

Trust me Extra tip στο Θάρρος.

Game 04: Κλείνεις τα μάτια, ανοίγεις τις προοπτικές

Είναι πιο διεγερτικό να καθοδηγείς το σύντροφό σου στο ξεκίνημα με κλειστά τα μάτια, ακόμη και στη θέα διαδρομής, από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Ξεκινάτε αργά, από όποια ζώνη αφής επιλέξετε διαισθητικά. Το παιχνίδι παίζεται αρχικά σε πολύ αργούς ρυθμούς και στη συνέχεια ανεβάζετε ένταση. Το σκοτάδι οξύνει τις αισθήσεις. Η ένταση ψυχολογικά ανεβαίνει όταν γνωρίζεις ότι δεν ελέγχεις το παιχνίδι.

Sex tip να κερδίζεις τον αναστεναγμό

Trust me Κλείνεις τα μάτια, ανοίγεις τις προοπτικές.

Game 05: Στον περιορισμό συναντάς τον έλεγχο

Έχεις παίξει ποτέ με τα όριά σου; Αντέχεις λοιπόν; Διαλέγεις ρόλο, δεσμοφύλακα και φυλακισμένου. Χρειάζεσαι τα απαραίτητα, ακόμη κι αν το κρεβάτι δεν έχει κάγκελα. Δένεις κυρίως τα χέρια. Το νόημα είναι να ενδώσει το ανυπεράσπιστο σώμα. Μοναδικός εξοπλισμός, ένα μαντήλι, ένα σκοινί…

Sex tip μία γραβάτα καιρός να τη δεις με άλλο μάτι

Trust me Τα όρια είναι για να τα ξεπερνάς.

Game 06: Δεν πρόλαβα να…

Προτείνω να μπείτε μαζί στη μπανιέρα-ντουζ… Στόχος είναι η χαλάρωση και η οικειότητα μέσω φροντίδας. Ό,τι προσφέρει ζέστη και παιδικά συναισθήματα. Η περιποίηση των ευαίσθητων περιοχών απαιτεί εμπιστοσύνη και χειρουργικούς υπολογισμούς. Όσο πιο πολύ αφεθείτε στην επικινδυνότητα, τόσο πιο πολύ θα εκτιμηθεί.

Sex tip όχι ρεσιτάλ grooming

Trust me Κολλήματα τέλος.

Game 07: Αν δεν είσαι καλό παιδί…

Θα ομολογήσεις; Ξεκίνα από τα λάθη της ημέρας… δώσε έμφαση σε λάθη που δεν διορθώνονται. Η τιμωρία είναι άκρως αφροδισιακή. Λίγος πόνος δεν βλάπτει. Δώστε του την άδεια να χρησιμοποιήσει το χέρι του αν δεν θέλετε κάτι πιο επιτηδευμένο… ένα μαστίγιο ας πούμε. Οι λογικές αντιρρήσεις υπό τις κατάλληλα διεγερτικές συνθήκες κάμπτονται και γίνονται απολαυστικά αποκαλυπτικές.

Sex tip literally no mercy

Trust me η προσωπικότητά σας δεν τσαλακώνεται έτσι.

Game 08: Μία σου και μία μου

Μπορείς να ξαναγίνεις παιδί; Να θυμηθείς ότι το γέλιο σε χαλαρώνει; Συμφωνείστε με έναν κανόνα. Ο χαμένος τα παίρνει όλα, καθώς ο νικητής είναι υποχρεωμένος να κάνει μία σεξουαλική χάρη στον ηττημένο. Αν έχεις μάθει να κερδίζεις μόνο, καιρός να το δεις αλλιώς. Το νόημα βρίσκεται στο να δημιουργηθούν αφορμές για παιχνίδια απώλειας αθωότητας. Προτείνω να ξεκινήστε φορώντας όλα σας τα ρούχα, ώστε ο νικητής να γδύνεται σταδιακά.

Sex tip γαργαλητό μέχρι δακρύων

Trust me Γιατί… έτσι!

Game 09: Αφέσου στα χέρια μου

Χαμηλός φωτισμός να συνοδεύει τη σκέψη σας και αρωματικά κεριά σε lounge ατμόσφαιρα. Χρειάζεστε πετσέτα σώματος, λαδάκι που θα δώσετε ειδική παραγγελία στο φαρμακείο με αιθέρια χαλαρωτικά έλαια. Οι μυρωδιές είναι βασικό εργαλείο… με το μαλακό λοιπόν. Θέλετε την αποκάλυψη; Μπορείτε να παίξετε μαζί εναλλάξ, με τα χέρια σας και στη συνέχεια με το σώμα σας ολόκληρο.

Sex tip όχι λαδάκι ευκαλύπτου στις ευαίσθητες ζώνες

Trust me όπως γνωρίζουν μόνο στην Ανατολή. 

Game 10: Στο επόμενο χαρτί, καίγεσαι

Όσο και να ποντάρεις στις γνώσεις σου στην πόκα, εδώ οι κανόνες αλλάζουν τα δεδομένα. Δώστε σε κάθε σύμβολο διαφορετικό νόημα. Περιμένετε από μένα να σας πω; Δεν μπορώ να προδώσω όλα μου τα μυστικά. Εσείς αποφασίζετε… από την πράξη, μία σκέψη δρόμος. Ανοίγετε τα χαρτιά σας ένα προς ένα, με ελεγχόμενη χρονοκαθυστέρηση… εναλλάξ εννοείται!

Sex tip όποιος χάνει στα χαρτιά, κερδίζει στον έρωτα.

Trust me όχι εμένα, την τύχη σας. 

«Σειρά σου»

Υ.Γ.  Να ζήσουμε με ζαβολιές. Δεν βρίσκω άλλη λέξη. Ζαβολιές
Όλα παίζονται και τίποτα δεν είναι δεδομένο.


Προτεινόμενη βιβλιογραφία

Williams J. (2007) Ερωτικά πορτρέτα. Εκδόσεις Κεστός.

Carey B. (2006) The rules of attraction in the game of love. Live Science

Aron A., Melinat E., Aron E., Vallone R.D., Bator RJ. (1997). The experimental generation of interpersonal; closeness: A procedure and some preliminary findings. Personality and Social Psychological Bulletin, vol. 23(4):363-377.