Ο Γεώργιος Φραγκάκης (Πρεμ Άντρι), ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής, συγγραφέας, εκπαιδευτής της προσωποκεντρικής ψυχοθεραπείας και συν-δημιουργός του συνεργατικού περιοδικού Ψυχολογίας, Πολιτισμού και Συνειδητότητας “Animartists” είναι επίσημος προσκεκλημένος στο πρώτο δημοφιλές ψυχαγωγικό συνέδριο TEDxUniWA (University of West Attica, μτφρ. Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής) που θα λάβει χώρα το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 μέσω ηλεκτρονική πλατφόρμας. Στη Θεματική του TEDxUniWA “Dilemmas” θα μελετηθούν διλήμματα προσωπικά, κοινωνικά, ηθικά κατά τα οποία η τεχνολογική καινοτομία, η ανάδειξη της διαφορετικότητας και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελούν μερικούς από τους βασικούς πυλώνες του συνεδρίου.

Ο Γεώργιος θα διεξάγει ένα δίωρο βιωματικό εργαστήριο με θέμα “Η ομορφιά και η αποδοχή της μοναδικότητάς σου”. Συγκεκριμένα αναφέρει ο ίδιος στη περιγραφή του: “Συχνά ως θεραπευτής καλούμαι να αναστοχαστώ το αφήγημά μου καθώς και τα δώρα που αυτό μου προσέφερε. Ταυτόχρονα, εντοπίζω μια ενδιαφέρουσα αγωνία: Να μην παραγκωνίσω κανένα πεδίο εμπειρίας της διαδρομής μου… Στο βιωματικό εργαστήριό μας θα έχουμε την ευκαιρία, είκοσι άτομα, να έρθουμε κοντά και να μοιραστούμε ιστορίες, σκέψεις και ιδέες πάνω στον πολύπλευρό μας εαυτό αλλά και στο δικαίωμά του να είναι ολόκληρος και ελεύθερος. Θα διερευνήσουμε τι συμβαίνει όταν κάποια μας πλευρά δεν είναι αποδεκτή, πως φερόμαστε στους εσωτερικούς μας κριτές αλλά και στις κοινωνικές αντιλήψεις που μας εμποδίζουν να είμαστε αυθεντικοί. Στο εργαστήριό μας, όλα τα μέλη είμαστε αγωνιστές της ζωής. Ο καθένας και η καθεμιά τιμάται γι’ αυτό που είναι, γι’ αυτό που προσφέρει, γι’ αυτό  που παλεύει και γι’ αυτό που λαχταρά. Στο εργαστήριό μας, ο καθένας και η καθεμιά επιβεβαιώνει τη μοναδικότητά του/της!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο εργαστήριο ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFL2ayz0bHTUB096q7adzgQYIODK7fKzLdHeDrk0vDKTPWGg/viewform?fbclid=IwAR30piBQWI4mSL1-44oHH9qMzdYahd-adoI0–nnfcpizsbFS2j5LE5KG-o

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω e-mail μετά τη λήξη της προθεσμίας για τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του Workshop. Παρακαλούμε, όπως ελέγξετε, αν γράψατε σωστά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χωρίς αυτήν δε θα μπορούν τα αρμόδια άτομα να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Special info: Όταν πατήσετε το Workshop ή τα Workshops που σας ενδιαφέρουν να παρακολουθήσετε, θα μεταβείτε στην αντίστοιχη ενότητα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.